samsudin's FotoPage

By: Noraini samsudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Nov-2009 20:15 Email | Share | | Bookmark
Makan2 sempena besday SAYA....

hadiah kak wan bagi
 
 
View all 8 photos...
Smalam buat mkn2..... hehe first time buat chicken chop... nasib baik jadi... last minute cari kat dalam internet... ..
Berselera sungguh diorg mkn.. sedap katanya.. heheheh
menu smlm : chicken chop with black paper sauce, lamb chop, corn, fries, nugget and hot dog... ngan fruit cocktail...
berbaloi baloi dari mkn kat luar...
thanks gak kat kak wan cox bagi hadiah... suka sangat


Monday, 2-Nov-2009 08:44 Email | Share | | Bookmark
Celebrate My Birthday 25th

kek... sedap...
tiup Qisya...
 
View all 7 photos...
Tanggal 31 Okt 2009 genaplah usia 25 tahun... heheeh mcm tak caya jer... tapi alhamdullilah..... akhirnya dengan usia skrg dah cukup sempurna dengan seorang suami dan anak ppuan... Ya Allah terima kasih atas pemberianMu yang tak terhingga buat HambaMu yang kerdil ini.....
Firstly thanks very2 much to my hubby coz walaupun penat keje mlm tu sempat belikan kek...muah..muah.... walaupun tak sberapa tapi cukup bermakna.. nak2 yang si kecik sibuk nak tiup lilin gak.. hehehe siap tutup lampu lagi.....
tak lupa gak tuk my family yang banyak support slama ni.... dan juga kawan2 ku Taty n Noe... sentiasa bersama tak kira dalam susah mahupun senang.......
kat sini org ada attachkan gambar....


Friday, 30-Oct-2009 07:47 Email | Share | | Bookmark
Tampal Wall Sticker kat Dining Room

tampal draft dulu
sblum di potong
 
View all 9 photos...
Semalam akhirnya dapat gak pasang wall sticker.... dah lama beli tapi baru smlm abis tampal...... sapa2 yang berkenan leh beli melalui website.. just click link ni www.stickjoy.com nama dia Chuan Kai Fan
senang berurusan dengan beliau.....
kat web dia banyak design2 yang lawa2 pilih jer......
ni antara gambar yang sempat saya n hubby ambik...
thanks daddy tolong mummy.....
love u muah......


Thursday, 15-Oct-2009 06:01 Email | Share | | Bookmark
Restoran Grand Straits Garden

hidangan 1
hidangan 2
hidangan 3
View all 13 photos...
Smlm ada jemputan makan di Grand Straits Garden.... Makanan Cina..
8 hidangan... pergh penuh perut.. dimulakan dengan penbuka selera sampai lah ke dessert...
Dengan angin sepoi2 bahasa... makanan dihidangkan... cukup menyelerakan..
tapi tu ar hubby tak dapat ikut...cian dia kena takecare my daughter


Tuesday, 13-Oct-2009 01:16 Email | Share | | Bookmark
Makan2 kat Soul Thai.... sedap.

mkn2
sedapnya tom yam
 
View all 6 photos...
Smlm pas balik keje terus g mkn ngan hubby kat Soul Thai... pergh sedap giler tom yam dia.... kitorang mkn yang set dia..
Hubby ambik daging black paper.. sedap gak.... kira bebaloilah mkn kat situ.....
sesiapa yang teringin nak mkn masakan asli Thai disinillah tempatnya...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net